logo nhbm jpg 128x108 RGB

Nieuw Lid

Welkom op de website van het Noord-Hollands Byzantijns Mannenkoor. Wij danken u voor uw getoonde interesse.

Lid worden?

Om een persoonlijke ervaring op te doen nodigen wij u uit om geheel vrijblijvend ייn of meerdere repetitieavonden bij te wonen. U hoeft zich daar niet voor op te geven, want u bent altijd van harte welkom op donderdagavond van 19:30 tot 22:00 uur in het gebouw “Ons Lokaal” te Zaandam. U kunt dan rustig luisteren of eventueel meezingen (een map met partituren is beschikbaar).
Het adres is: “Ons Lokaal”, Westzijde 181, 1506 GC te Zaandam
(Het gebouw staat achter pand nummer 179 en naast dit pand is een doorgang).
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar op het Mr. J.A. Laanplein. Dit kunt u bereiken tussen het benzinestation en het kantorencomplex op de Vincent van Goghweg.

Besluit u om lid te worden, dan zal de dirigent een eenvoudige stemtest afnemen en bepalen in welke stemsoort u definitief ingedeeld wordt.
U krijgt dan toegang tot het deel van de website, dat uitsluitend voor leden bestemd is. Hier vindt u alle partituren met uitgeschreven fonetische teksten en vertalingen.
Wij weten dat het inwerken in het mooie repertoire best een uitdaging kan zijn en daarom zijn er hulpmiddelen beschikbaar, zoals MP3’s en bestanden waarop elke partij apart te beluisteren valt. Via deze hulpmiddelen kunt u de repetities voorbereiden en zo in uw tempo het repertoire eigen maken.

Als u reeds in een ander koor zingt dan heeft u, als u aan de voorwaarden voldoet, recht op een korting op de geldende contributie.
Zie voor details punt 14 en 15 van pagina “Wat wil ik weten”

Tot slot zal de secretaris op het einde van de eerste repetitieavond uw gegevens noteren en de volgende dag u alle relevante informatie toesturen.

Weet dat u van harte welkom bent en wij willen u graag helpen bij uw orientatie en het inwerken!

Hebt u vragen, bel of mail dan gerust met onze secretaris:
Theo van Goor
Tel: 0299-428514
e-mail: thvgoor@dds.nl
 

Website_Design_NetObjects_Fusion